Student Ado Agović: Hvala Vam, dobri ljudi

U petak, 17. novembra 2017. godine u 12:00 sati u Osnovnoj školi u Vrbici izvršena je podjela studentskih stipendija Agović Fondacije. Studentima su, u ime Agović Fondacije, stipendije uručili Muslija Feridov Agović i Sead Alibašić. Tim povodom se preko facebooka u ime studenata oglasio Ado Agović, koji je napisao sledeće:

Postovani rodjaci, zelio bih u svoje ime i u ime svih stipendiranih studenata da Vam izrazim duboku, iskrenu zahvalnost za ono sto cinite.

Suvisno je govoriti o tome koliki je trud i rad ulozen da bi sve ovo uopste bilo moguce. Dokazali ste da pruzate mnogo vise od same novcane stipendije. Vi ste dokaz da se trud, rad i zalaganje uvijek isplate, jer Vi to prepoznajete, a mi, Vasi stipendisti smo dokaz da se moze napredovati uvijek bolje i vise u nasoj zemlji.

Koristim priliku da Vam iskreno cestitam na izvrsnom poslu i rezultatima koje ste postigli u protekle 3 godine, te na dostojnom ocuvanju i unaprjedjenju uzvisene misije Agovic Fondacije! Vi ste jedan od svetionika koji nasu omladinu vodi ka boljoj buducnosti, ispunjenoj nadahnucem i optimizmom!

Zelim Vam puno uspijeha, srece i nafake, kako u poslovnom, tako i u privatnom zivotu, te se nadam da ce, uz Allahovu pomoc i dalje biti dobrih ljudi koji ce odrzavati i pruzati finansijsku pomoc Vasem fondu, kako bi i dalje opstali. Od sveg srca Vam zelim sve najbolje, te da i dalje budete humani i stipendirate mladu generaciju, jer su oni jedina nada u nasoj drzavi.

NE DOPUSTITE DA SE NJIHOV SAN UGASI.

Mnogo je njih koji imaju zelju da studiraju, da steknu zvanje i postanu uspjesni ljudi, te da nastave da pomazu drugima, upravo kao i Vi.

Hvala Vam jos jednom za ulozena sredstva, nadam se da sam kako ja, tako i ostali stipendisti ispunili vasa ocekivanja.

Mahsuz selam, dobri ljudi!

Izvor: Dodjela stipendija Agovic Fondacije (@FB)


Studentima želimo puno uspjeha u nadi da će im ova pomoć biti podstrek za postizanje boljih rezultata i uspješan nastavak studija.

Svim donatorima se od srca zahvaljujemo za pomoć fonda za stipendiranje.

Ljude dobre volje pozivamo da u skladu sa mogućnostima pomognu rad Agović Fondacije .

Mahsuz Selam i srdačan pozdrav,

Upravni Odbor Agović Fondacije