‎Ado Agović‎

‎Ado Agović‎ – Student

Postovani rodjaci, zelio bih u svoje ime i u ime svih stipendiranih studenata da Vam izrazim duboku, iskrenu zahvalnost za ono sto cinite.
Suvisno je govoriti o tome koliki je trud i rad ulozen da bi sve ovo uopste bilo moguce. Dokazali ste da pruzate mnogo vise od same novcane stipendije. Vi ste dokaz da se trud, rad i zalaganje uvijek isplate, jer Vi to prepoznajete, a mi, Vasi stipendisti smo dokaz da se moze napredovati uvijek bolje i vise u nasoj zemlji.
Koristim priliku da Vam iskreno cestitam na izvrsnom poslu i rezultatima koje ste postigli u protekle 3 godine, te na dostojnom ocuvanju i unaprjedjenju uzvisene misije Agovic Fondacije! Vi ste jedan od svetionika koji nasu omladinu vodi ka boljoj buducnosti, ispunjenoj nadahnucem i optimizmom!
Zelim Vam puno uspijeha, srece i nafake, kako u poslovnom, tako i u privatnom zivotu, te se nadam da ce, uz Allahovu pomoc i dalje biti dobrih ljudi koji ce odrzavati i pruzati finansijsku pomoc Vasem fondu, kako bi i dalje opstali. Od sveg srca Vam zelim sve najbolje, te da i dalje budete humani i stipendirate mladu generaciju, jer su oni jedina nada u nasoj drzavi.
NE DOPUSTITE DA SE NJIHOV SAN UGASI.
Mnogo je njih koji imaju zelju da studiraju, da steknu zvanje i postanu uspijesni ljudi, te da nastave da pomazu drugima, upravo kao i Vi.
Hvala Vam jos jednom za ulozena sredstva, nadam se da sam kako ja, tako i ostali stipendisti ispunili vasa ocekivanja.
Mahsuz selam, dobri ljudi!